הליכה כפופה לאחר ניתוח בטן

דיון מתוך פורום  פיזיותרפיה

23/04/2017 | 13:04 | מאת: טל

שלום רב. אני שלושה שבועות לאחר ניתוח מתיחת בטן, כולל תפירת שרירי הבטן העליונה. מאז הניתוח אני הולכת כפופה ולא מצליחה ליישר את הגב (כתוצאה מהכאב הכרוך בכך, כנראה). אני מרגישה שאני צריכה עזרה של איש מקצוע שילמד אותי איך להתיישר חזרה באופן מלא. מיותר לציין את כאבי הגב שנוצרים בתנוחה הזו. האם אפשר כבר להעזר בפזיותרפיסט/איש מקצוע שיקומי אחר, או שצריך שיעבור יותר זמן מהניתוח? ואם יש לכן עיצה לבינתיים איך להתיישר- ממש ממש אשמח. אני סובלת.. תודה מראש :)

שלום טל, מומלץ לחזור למנתח לצורך בירור פרוטוקול לאחר ניתוח. במידה ויש אישור ממנתח מומלץ לפנות לפיזיותרפיה להדרכה ותרגול מתאים. בברכה, איריס

מנהלי פורום פיזיותרפיה