שמירת הריון

דיון מתוך פורום  זכויות נשים בהריון ולאחר לידה

05/03/2009 | 17:40 | מאת: דנה

היי, אני עובדת בחברה כ- 5 חודשים ובהריון בשבוע 31 (הודעתי על ההריון ביום הראשון לעבודה .) לפני שבוע קיבלתי שמירת הריון עקב צירים מוקדמים והחשש שלי הוא במחפשים לי מחליף קבוע ולא רק לחודשים הקרובים . האם זה חוקי ?

שלום רב, תנסי למצוא מידע מהימן בעניין הזה ולחפש ראיות מוצקות יותר. זה לא חוקי שכן לאחר לידתך צריך להחזיר אותך ישירות לאותו תפקיד. אם יש לך פרטים נוספים כתבי אותם בפורום ואשמח לעזור. בברכה, רחל שחר, עו"ד דיני עבודה זכויות נשים בהריון

מנהל פורום זכויות נשים בהריון ולאחר לידה