אישור רפואי

דיון מתוך פורום  זכויות נשים בהריון ולאחר לידה

24/11/2007 | 18:59 | מאת: שירן

רציתי לדעת ממי בדיוק אני יכולה לקחת אישור מחלה. מהרופאת היריון שלי או מהרופא הפרטית שלי מהקופת חולים כי מתי שהייתי אצל הרופאת היריון היא לא נתנה לי אישור אלא אמרה לי שכל עוד אין לי צירים מוקדמים או דימומים אז אני נקראת כשירה לעבודה אז רציתי לברר מנ אני צריכה לעשות

שלום שירן, לצערי הרב כל עוד הרופאה הגינקולוגית שלך אינה נותנת לך אישור על ימי מחלה ו/או שמירת הריון אזי תצטרכי לעבוד כרגיל. הייתי מנסה להיבדק אצל עוד רופא ובכך לקבל חוות דעת שנייה. בהצלחה,

מנהל פורום זכויות נשים בהריון ולאחר לידה