עזרה בפיענוח צילום פנורמי

דיון מתוך פורום  שיקום הפה

29/10/2011 | 07:51 | מאת: דני

שלום רב, אשמח לעזרה לפיענוח הצילום, הרופא שמטפל בי אמר לי שיש לי 7 סתימות שצריך לעשות, הרופא שצילם אותי בבית החולים אמר לי שלדעתו יש לי רק חור בשן בינה שצריך לטפל. כך שאני באמת עובד עצות:( ממש אשמח לעזרה בפיענוח, אגב, חור בשן בינה זה משהו שאפשר לטפל בו? קישור לצילום הפנורמי באיכות גבוהה: http://www.netoblog.com/usersfiles/1875484/teeth.jpg המון תודה מראש!

29/10/2011 | 09:37 | מאת: ד"ר איתן מיזיריצקי

דני שלום, לא ניתן לאבחן בצורה מדוייקת חורים בשיניים בעזרת צילום פנורמי בלבד. יש צורך בצילומי נשך של השיניים בשילוב בדיקה קלינית במרפאה. אם נאמרו לך דעות שונות, ממליץ לך לקבל חוות דעת מרופא שיניים מומחה לשיקום הפה. בברכה, ד"ר איתן מיזיריצקי

01/11/2011 | 18:10 | מאת: דני

למה צריך מומחה לשיקום פה במחלוקת על סתימות?........

מנהל פורום שיקום הפה