לא בטוחה בטיפול וברופא- אנא עזרתך

דיון מתוך פורום  שיקום הפה

09/09/2011 | 10:27 | מאת: יעל

שלום, יש לי רופא שאני לא בטוחה אם הוא מצוין או גרוע!! הגעתי לטיפול שהתגלה כטיפול שורש. בפעם הראשונה הוא אמר שזה טיפול עזרה ראשונה- והוציא לי דלקת מ-4 תעלות..- זה כלכך כאב שבכיתי שם. ששאלתי למה הוא לא נותן מספיק הרדמה שלא יכאב הוא אמר שככה זה הטיפול הכי טוב כי הוא מרגיש שנגמרה הדלקת.. בפעם השנייה שהגעתי אחרי 10 ימים (שכבר חלק מהשן התחיל להשבר ונפלה חתיכה מהשן. הוא אמר שזה לא ייכאב, אך שוב זה כאב לי עד רמה של בכי.. אני הרגשתי כאילו זה בדיוק אותו טיפול כמו בפעם הראשונה אך הוא אמר שנותר לעשות בורג ומבנה ואז כתר זמני ולא זמני... כשבאתי בפעם השלישית היה לי כאבים בחך שמאחורי השן (הטיפול הוא בשן האחרונה) הוא אמר שזה אולי אפטה או שצומחת שן בינה ושצריך לדחות את הטיפול.. הוא רשם משחה למריחה. רציתי לשאול אם הטיפול נשמע תקין או שאני צריכה להחליף רופא.. אני ממש בחוסר אונים כאן.. שאלתי חברים אם כאב להם כלכך והם אמרו שרק הרגישו חוסר נוחות... אנא עזרתך!

09/09/2011 | 18:47 | מאת: ד"ר איתן מיזיריצקי

יעל שלום, טיפול השיניים עצמו לא צריך להיות מבוצע תחת כאבים. אם כואב צריך להוסיף הרדמה מקומית ולהגיע למצב של אילחוש מלא של האזור. כך שאם הטיפולים שמבוצעים לך כל פעם כואבים עד בכי, תחליפי רופא! בהצלחה

מנהל פורום שיקום הפה