שן קידמית

דיון מתוך פורום  שיקום הפה

27/08/2011 | 10:46 | מאת: שאלה נוספת

תודה על תשובתך, אם כך מדוע הועלתה האפשרות להעמסה מיידית. האם בכול זאת ניתן לעשות העמסה מיידית כאשר עושים השתלת עצם? מדובר בהשתלת עצם בחלק הפנימי. מה האלטרנטיבה העדיפה לשיקום במידה ואין העמסה מיידית בחלק הקידמי של הפה? האם כתר זמני נותן תוצאות אסטתיות? תודה.

27/08/2011 | 11:28 | מאת: ד"ר איתן מיזיריצקי

העמסה מיידית ניתנת לביצוע קודם כל אם מושגת יציבות ראשונית מאוד גבוהה של השתל בעצם ונדרש רופא מאוד מנוסה כדי לבצע את התהליך הזה בהצלחה. אלטרנטיבות לכתר זמני בהעמסה מיידית הן בין היתר, גשר מרילנד מודבק לשיניים הסמוכות והפחות רצוי זה תותבת נשלפת. בברכה

מנהל פורום שיקום הפה