כאבים עזים לאחר עקירת שן בינה

דיון מתוך פורום  שיקום הפה

19/07/2011 | 00:45 | מאת: נתנאל שילה

שלום רב, בתחילת השבוע יום ראשון עברתי עקירה כירוגית של שן הבינה השמאלית למטה, במקום נעשו תפרים נמסים, לאחר שנגמרה השפעתה של ההרדמה התחילו לי כאבים עזים שנמשכים עד הגרון למטה, מה שאומר שאני לא יכול לבלוע ובקושי יכול לבלוע את הפה, רציתי לדעת אם זה בסדר וככה זה צריך להיות או שיש פה איזו חריגה מהנורמה?!? אשמח לעזרתכם

19/07/2011 | 20:50 | מאת: ד"ר איתן מיזיריצקי

נתנאל שלום, יתכנו כאבים לאחר עקירה, אך אם נראה לך משהו חריג, תפנה לרופא שביצע את העקירה. בברכה

20/07/2011 | 11:25 | מאת: נתנאל שילה

תודה על העזרה, באמת היייתי אצל הרופא, מסתבר שהתפרים היו חזקים מידי, המקום הזדהם ונוצרה שם מכתשית יבשה, נקווה שעכשיו ההחלמה תהיה הרבהיותר מהירה, תודה בכל אופן

מנהל פורום שיקום הפה