לאחר עקירת שן בינה

דיון מתוך פורום  שיקום הפה

30/03/2011 | 19:52 | מאת: דורון

שלום רב לפני כשעתיים עברתי טיפול עקירת שן בינה 18 . מאז יש דימום- נתנו לי פדים ואמרו לי לא לבצע שטיפות ולא לשתות חם.ולא לירוק אלא רק לבלוע כדי שלא יפול חומר- לא ברור לי הכוונה-לא נראה לי לבלוע רוק עם כמות דם. ומה עושים בשינה- נותנים לדם ליפול על הכרית ? מתי מותר לאכול ולשתות ? נא עזרה תודה

30/03/2011 | 23:04 | מאת: ד"ר איתן מיזיריצקי

דורון שלום, מותר לאכול ולשתות כשעתיים לאחר העקירה דברים רכים וקרים. אם הדימום מאסיבי וממלא את הפה בדם, יש לידע את רופא השיניים. בד"כ לחץ בעזרת פד גזה במשך כ10 דקות על אזור העקירה אמור לעצור הדימום. בהצלחה

01/04/2011 | 10:20 | מאת: דורון

תודה שאלה נוספת כיומיים לאחר העקירה עדיין יש כאבים, קשה להפעיל את הלסת ולדבר - האם אופיני? כאשר נוגע עם הלשון באזור העקירה מרגיש חומר רך מאוד כמו ג'יל רך , יש לציין שאתמול לאחר ששתיתי בבוקר לאחר העקירה משהו קר -היתה מעין חתיכת דם שעטופה ברוק דם סמיך - אח"כ כנראה נפלה ונבלעה- האם זה בסדר ? -קצת מודאג תודה

מנהל פורום שיקום הפה