כאבים איומים דחוף ביותר

דיון מתוך פורום  שיקום הפה

21/08/2010 | 13:11 | מאת: סובלת מאוד

שלום רב אני בת 39 וחצי עם בעיות שיניים מאוד קשות לפניי חודשיים התחלתי לטפל עברתי טיפוליי שיניים בכל הפה שן שן השחזות וכתרים זמניים אבל משום מה בלסת עליונה לא היו שום בעיות בלסת תחתונה שן 36 37 אחריי השחזה ואחריי מבנה יצוק וכתרים זמניים החלו כאביי תופת מזה שבוע אני לא ישנה ורק בוכה מכאבים שתיי השיניים לא כואבות בנקישה על השן אבל מסביב לשן וברווח שביניהם כאבים עזים נאמר לי שזה כלום זה בגלל ההשחזה הורידו את הכתרים הכאב הלך והחמיר עשו צילום לא ראו משהו מיוחד החליטו על אנטיביוטיקה ושטיפות מזה שלושה ימים אני עושה שום דבר לא עוזר אני משתגעת מכאבים ובמיוחד בלילות היות ואני נועלת שיניים ביום שישי שוב חזרתי בוכה לרופא מקפצת מכאבים עשו לי צ ילום פנורמי בהתייעצות עם 5 רופאים נראה ששן שלא בקעה היא שעושה את הבלאגן למה פתאום היא כואבת?האם זה נכון לתת אנטיביוטיקה?הרופא אומר שזה ניתוח מסובך ולא היה נכנס לזה בטח לא בשישי שבת להמשיך אנטיביוטיקה ולחכות שבוע ימים בינתיים אין לי יום ואין לי לילה משתגעת כאבים האם עליי להמשיך את האנטיביוטיקה?האם לחכות שבוע למרות שזה בלתי אפשרי או לחזור ביום ראשון? תודה מראש

21/08/2010 | 14:36 | מאת: ד"ר איתן מיזיריצקי

אני ממליץ על חוו"ד נוספת מיידית (יום א) עם מומחה לשיקום הפה בשלב ראשון ואז נדע אם לערב מיידית מומחה לטיפולי שורש או לכירורגיה פה ולסתות. תחזיקי מעמד...

21/08/2010 | 19:43 | מאת: סובלת מאוד

ראשית תודה על תגובתך המאירה השבת עליי מאוד קשה ואני סובלת ביותר ולא יודעת מה לעשות אבל אוליי לא סיפרתי אבל ביום שישי חמישה רופאים בדקו אותי וגם מומחית לטיפוליי שורש אבל כל אחד נתן חוות דעת שונה רופאת טיפוליי שורש טוענת שזו דלקת בחניכיים אבל בצילום לא ממש רואים דלקת בכל אופן לא כזו שיכולה לגרום לכאב כזה ארבעת הרופאים השניים טענו שזו כנראה השן הכלואה ולהכנס לניתוח כזה זה מסובך אנא עזרתך

מנהל פורום שיקום הפה