הרמת סינוס

דיון מתוך פורום  שיקום הפה

16/10/2007 | 22:17 | מאת: tאילנית

האם מדובר בפרוצדורה קשה ? מה הסיכונים/ סיבוכים שעלולים להיות? במידה ואין מספיק עצם, אזי כיצד מבצעים השתלת עצם לפני השתלה? האם זה מסוכן ובמה זה כרוך? תודה

17/10/2007 | 13:27 | מאת: ד"ר איתן מיזיריצקי

אילנית שלום רב, הרמת סינוס הינה פרוצדורה כירורגית לא קשה מאוד ומבוצעת לעיתים קרובות ובהצלחה גבוהה מאוד. אם יש מספיק עצם התחלתית מבצעים את השתלים יחד עם השתלת העצם. במידה ולא הטיפול מבוצע בשני שלבים: השתלת עצם ולאחר כ-6 ח' ביצוע השתלים. הסיבוכים האפשריים הם בעיקר סינוסיטיס, אשר מטופלת בקלות ע"י אנטיביוטיקה.

17/10/2007 | 22:50 | מאת: אילנית

אך האם הסינוסיטיס הופך להיות כרוני? האם אפשר לעשות הרמת סינוס ובו זמנית השתלת עצם? מה עושים בשלב הביניים ? מרגע העקירה ועד לרגע בו יש שיניים קבועות עם שתלים? האם ישנם גם סיבוכים אפשרים מהשתלת עצם ממקור חיצוני? פנימי?

מנהל פורום שיקום הפה