הרמת סינוס ושתלים

דיון מתוך פורום  שיקום הפה

04/11/2007 | 18:07 | מאת: רבקה

ביום ה שעבר עברתי הרמת סינוס האם הרמת סינוס והשתלת עצם אחד הם ולא מה ההבדלת. מה השיקול לכיסוי השתלים ומתי מתבצעת חשיפה ואם כואבת החשיפה. שאלה נוספת בערב לאחר הטיפול הכירורגי כינחתי את האף ויצאה כמות דם עם חומר מוזר שלהערכתי זה המילוי שאמור להפוך לעצם. האם אני צודקת והאם בסדר שהחומר יצא דרך הנחיר האם תקלה?

06/11/2007 | 15:01 | מאת: ד"ר איתן מיזיריצקי

רבקה שלום, הרמת רצפת הסינוס מתבצעת ע"י השתלת עצם. מכסים את השתלים כדי שהעצםתוכל להתאדק סביבם ללא הפרעה. חסיפת השתלים נחשבץ לפרוצדורה כירורגית קלה עם מעט מאוד כאבים. יציאת הדם מהנחיר זו לא תקלה חמורה, אך כדאי לא לחזור על הפעולה שגורמת לכך למספר ימים ואפילו כדאי להשתמש בטיפות אף בהתייעצות עם הרופא המטפל שלך.

06/11/2007 | 18:08 | מאת: רבקה

תודה על התשובה מפאת העומס אני מניחה שחלק מהתשבות מתמסמסות לעצם הענין. הדם עם חומר המילוי פסק כי נמנעתי מביצוע פעולת הקינוח של האף. עכשיו בתוך הפה אני מגלה שבבים של חומר פלסטיק לא בכמות אדירה אבל הם מציקים בחלל הפה ואני מוציאה אותם ידנית. מהיכן יוצאים השבבים והאם יש בעיה עם זה מה לעשות? אודה לך על תשובה כמה שיותר דחוף

מנהל פורום שיקום הפה