שיקום הפה

דיון מתוך פורום  שיקום הפה

11/07/2009 | 13:40 | מאת: אופירה

שלוםרב, אני בת 34 וכמעט בכל שנות חיי אני סובלת מבעיות בשיניים, בכל הפה שלי יש יותר כתרים משיניים טבעיות,כעת החלו לנשור לי הכתרים וההדבקה כבר לא עוזרת בנוסף כל השיניים שמתחת לכתרים רקובות. בכל השנים הללו טופלתי בידיי רופא שיניים יחיד שליווה ומלווה אותי כל חיי ,הוסכם כי שתלים הוא הפיתרון היחידי עבורי (כמובן אחרי שפסלתי אופציה של תותבת נשלפת. הופנתי למומחה פה ולסת כי עליי לעבור ניתוח השלת עצם בשני צדדים בלסת עליונה זה המומחה רוצה לבצע לי את עבודת ההשתלה בפה הוא הזהיר והכין אותי שהרופא משקם חייב להיות מקצועי ביותר והעבודה שלו צריכה להיות אף יותר טובה משל עבודת ההשתלה . איך אדע אם רופא השיניים שלי מתאים לעבודה זו ??מהן השאלות והדרישות שאני צריכה להעמיד בפניו, אני רוצה את סוג הכתר הטוב ביותר איך אדע מה לבקש ולשאול????אנא עזרתך אני קשת אמצעיים בנוגע לנושא טיפול השיניים הזה ואם אני מוציאה סכום כל כך יקר(מעל100,000 ש"ח )על כל העסק הזה אני רוצה לדעת שאקבל את התמורה הטובה ביותר? איך עושים זאת.(לגבי המומחה פה ולסת שאמור לבצע את הניתוחים וההשתלה אני סמוכה ובטוחה לגביו)

11/07/2009 | 18:29 | מאת: ד"ר איתן מיזיריצקי

אופירה שלום רב, את צריכה לקבל טיפול על ידי מומחה לשיקום הפה וכך תדעי שאת מקבלת טיפול מאוד מקצועי. על המומחה לשיקום לבנות לך תוכנית טיפול המתאימה לך ביותר ולפיה יפעל המומחה לכירורגיה פה ולסת בנושא השתלות העצם והשתלים.את צריכה להבדק ולקבל הצעה שתוכלי לעמוד בה. את צעירה לכן תעשי זאת ללא דיחוי. בהצלחה ד"ר איתן מיזיריצקי

מנהל פורום שיקום הפה