פרקי הלסת

דיון מתוך פורום  שיקום הפה

09/06/2009 | 08:45 | מאת: מרינה

שלום, יש לי הגבלת תנועה במפרק ימין וכואב לי כאשר אני פותחת את הפה אני מטופלת בתל השומר במכון לפרקי הלסת כטיפול ראשוני עברתי זריקת מפרק ונשלחתי לפיזיוטרפיה היה שיפור מועט בטיפול של פיזיוטרפיה שנעצר היום אני יכולה לפתוח את הפה 27 ממ לאור התוצאות המכון לפרקי הלסת ממליץ על שטיפה שהם קוראים לזה ניתוח TMJ LAVAGE- 3335 אני צריכה לעבור סידרה של בדיקות כמו דם, MRI פרקי הלסת רציתי לשאול מה הסיכונים שיכולים להיות בטיפול זה? מה הסיכויי הצלחה? ואם אני אחליט לא לעבור את הטיפול האם יכולים להיות השלכות בעתיד \ והאם יש טיפול אחר במקום הניתוח תודה מחכה לתשובתך בהקדם

09/06/2009 | 19:31 | מאת: ד"ר איתן מיזיריצקי

מרינה שלום, אני מצטער אבל אבקשך להפנות שאלותיך בתחום זה לרופאים המטפלים בך במכון לפרקי הלסת בתל השומר. הבנתם בתחום זה רבה ומעמיקה ואני משוכנע שיענו לכל שאלותייך. בברכה

מנהל פורום שיקום הפה