סתימה

דיון מתוך פורום  שיקום הפה

17/12/2016 | 17:20 | מאת: תמי

הייתי לעשות טיפול שורש התחיל התחלה ופתח ואז התברר שהמקום נקי וכנראה הכאב כנראה ממקום אחר למרות הביטחון שלי משם ואז נאלץ לסגור את השן בסתימה זמנית ללא טיפול שורש. עושים עוד בדיקה לברר שבטוח זה לא המקום אם יתברר שלא צריך האם סתימה זמנית ייאלצו להסיר ולשים סתימה חדשה ואם כן אפשר לבנה או משהוא אחר במיוחד שכנראה אין זיהום? מדובר בשן טוחנת.

תמי שלום אם השו שנפתחה היא לא זו החשודה כגורם לכאב ,צריך היה לסיים את הטיפול מייד בסתימה קבועה. סוג החומר תלוי בהרבה גורמים היום הנטיה ללכת לכיוון חומרין מרוכהים ולא סתימות אמגלם אם כי סתימת אמלגם עדיפה בשיניים טוחנות בגלל עמידותה לאורך שנים תודה ד"ר הכט גדעון נייד 0545777394

מנהל פורום שיקום הפה