נקודת מגע

דיון מתוך פורום  שיקום הפה

16/07/2016 | 10:47 | מאת: דנה

שלום יש לי כתר שהתחיל אחרי הרבה חודשים מישהוא אמר לי שאברר עם הרופאה האם נקודת המגע תקינה מה זה אומר ואם לא אז מה הפתרון לזה? והאם זה יצריך פגיעה בסתימה שיש לי באחד הצדדים ליד הכתר הנל או אפילו השן הטבעית שבצד שני אודה על תשובה תודה.

דנה שלום ממה שהבנתי , יש לך כתר ישן ואין נקודות מגע או יותר נכון שטחי מגע עם השיניים הסמוכות. במקרה כזה ישנה דחיסת מזון,אי נוחות תמידית אחרי ארוחה ,דבר שיכול לגרום לדלקות חוזרות ונשנות אם הכתר תקין וסמוך לכתר יש סתימה ,ניתן לבצע סתימה חדשה ,ולסגור את המרווח כיוון שאין לי נתונים מדויקים ואו צילומים ,קשה לי לתת לך חוו"ד מה הטיפול המומלץ תתיעצי עם הרופא שלך בהצלחה ד"ר הכט גדעון

מנהל פורום שיקום הפה