זיהום

דיון מתוך פורום  שיקום הפה

30/05/2016 | 16:21 | מאת: נטע

יש לי כאב בשן נראה שזה עששת ויכול להיות אף טיפול שורש אלך שיראו אבל האם עששת אפשר תמיד לראות בצילום ואו במבט לא יכול להיות מקרים שלא יראו למרות כאב שהצילום מפספס? והאם זה יכול להשפיע גם על חולשה בכל מיני מקומות בגלל העששת בעקבות הזיהום.?

נטע שלום למה את מחכה אם יש לך כאבים? עששת היא תהליך הרסני של רקמת השן .כשהעששת לא מטופלת בזמן היא עלולה לפגוע במוך השן ואף לגרום לזהום שיתפשט לרקמות שמסביב לשן כשמוך השן נפגע או שהעששת קרובה למוח,יהיה צורך בבצוע ט.שורש עששת תמיד מאובחנת בצילום ואי אפשר "לפספסה " רופא השיניים מסתמך על הבדיקה הקלינית ועל הצילומים כדי לתת אבחנה. נייד 0545777394

מנהל פורום שיקום הפה