שתל והרמת סינוס

דיון מתוך פורום  שיקום הפה

20/05/2016 | 09:50 | מאת: ירדן

רציתי לשאול עקרו לי שן טוחנת בעקבות סדק בשן האם בעקבות זאת שהסדק היה בהתחלה ולא ראו לא בצילום ולא בשן עצמה זה פחות עשה נזק או אפילו כמעט לא הספיק לעשות וכך הסיכוי יותר גדול שיוכלו לעשות השתלה ללא הרמת סינוס ורק בצילום סי טי יכולים להעריך או שגם צילום במרפאה פחות או יותר יוכלו להעריך אם נראה להם שיצטרכו לפני צילום הסיטי בביקורת אחרי העקירה שיש לי בקרוב?

ירדן שלום עקירת שן בעקבות סדק בשלב הראשון תשמר יותר עצם . יתכן שלאחר העקירה יהיה מספיק עצם להשתלה בלי הצורך בהרמת סינוס פתוחה. לפעמים יש מעט עצם ואפשר לבצע השתלה והרמת סינוס סגורה,תהליך פחות טראומתי עם החלמה קלה יותר. הרופא המטפל צריך לבדוק את כל הנתןנים ולהחליט מה הטכניקה הנכונה לשקום האזור צילום הדמיה סי.טי הוא אחד מהכלים האבחנתיים העומדים בפני הרופא המשקם. בהצלחה ד"ר הכט גדעון נייד 0545777394

מנהל פורום שיקום הפה