השתלת עצם והרמת סינוס

דיון מתוך פורום  שיקום הפה

19/05/2016 | 19:23 | מאת: שירה

רציתי לשאול מה ההבדל בין השתלת עצם והרמת סינוס ומתי יודעים אם צריך או לא משהוא משניהם להתקנת שתל?

שירה שלום המושג בניית עצם והרמת סינוס זהים ,כיוון שבשניהם מדובר בבניית עצם באזור מחוסר בעצם בדרך כלל בניית עצם היא שלב מקדים להחדרת שתלים. בלסת בתחונה,אנחנו משתמשים במושג"השתלת עצם",ובלסת העליונה"בהרמת סינוס" הרמת סינוס מתייחסת להחדרת שתלים בלסת העליונה באזורים האחוריים סמוך לטוחנות בהרמה מחדירים עצם לתוך חלל הסינוס מתחת לרירית הסינוס אותה מרימים(להלן הרמת סינוס) בלסת התחתומה אין סינוסים ואז המונח הפשטני הוא השתלת עצם בהצלחה ד"ר הכט גדעון נייד 0545777394

19/05/2016 | 23:41 | מאת: שירה

לא יכול להיות בלסת העליונה ללא הרמת סינוס אלא הוספת עצם פשוטה? ומתי יודעים מה מצב העצם אם יצטרכו או לא הרמת סינוס ואם ראו בעקירה שנראה שיהיה מספיק עצם מה הסיכוי לכך שכך יישאר עד להשתלה?

מנהל פורום שיקום הפה