עקירת שן טוחנת

דיון מתוך פורום  שיקום הפה

15/05/2016 | 20:56 | מאת: שירלי

אני כבר מעל 3 שבועות אחרי עקירת שן טוחנת רציתי לשאול האם יש סיכוי שיש לי תחושות של לקנח באף בימים האחרונים קשר לעקירה כי אני לא חולה או משהוא בסגנון הזה השאלה אם יכול להיות קשר או מקריות אני שואלת בגלל שן טוחנת עליונה וסינוסים?

שירלי שלום סבוך נדיר של עקירת שן טוחנת עליונה ,היא זיהום של חלל הסינוס או פגיעה בחלל. כשזה קורה ישנם סימפטומים שונים ממה שאת מתארת. כדאי ךהחבדק שוב אצל הרןפא שלך כדי לשלול בעיה שקשורה בסינוסים בהצלחה ד"ר הכט גדעון נייד 0545777394

מנהל פורום שיקום הפה