אז ... ועכשיו או \ מה השתנה

דיון מתוך פורום  שיקום הפה

29/04/2016 | 10:08 | מאת: אמיר

לפני כ 6 שנים נשבר מבנה 2 כתרים צידי שמאל עליון והדיאגנוזה של 2 רופאים עקירה ושתל או מערכת כתרים שתיתמך בשיניים הקיצוניות שהמשמעות הורדת חומר מהן השאלה ; האם חידושיי הטכנולוגיה דהיום מצאו פתרון יותר אלגנטי \ שונה לבעיה

אמיר שלום אם הבנתי נכון יש צורך בעקירת שתי שיניים הפתרון שהציעו לך נראה סביר במקום שתי השיניים שיעקרו יבצעו שתלים ובכך ימנעו מלפגוע בשיניים בריאות אם תחליט שאתה לא מעונין בהשתלות ,יצטרכו לבצע גשר על גבי השיניים הסמוכות ההחלטה בידך .אני מציע שתשקול הייטב אם כדאי לגעת בשיניים בריאות(אני יוצא מנקודת הנחה שהשיניים הסמוכות בריאות) קשה לתת לך יעוץ מדויק בלי לראות צילומים של האזור בהצלחה

מנהל פורום שיקום הפה