סוגים שונים של שתלים

דיון מתוך פורום  שיקום הפה

20/02/2016 | 16:04 | מאת: סיגל

כדי לעבור השתלת שיניים ללא הרמת סינוס מצאתי ברשת כמה פתרונות בלייד, סובפריסטל, להב, זיגומה, פטריגואיד. מייעוץ עם רופא שיניים הבנתי כי שיטות אלו חדשניות ומעטים הרופאים אשר יודעים לבצעה בהצלחה. האם תוכלו להאיר עיניי בהבדלים בשיטות ומהי השיטה העדיפה כאשר קיים חוסר עצם וכאשר הרמת סינוס היא בעייתית. תודה.

סיגל שלום אכן ישנם שיטות שנועדו לתת פתרון לחוסר עצם בלסת העליונה "הרמת סינוס " היא אחת השיטות הרווחת אבל ישנם עוד כמה פרוצדורות כירוגית שתלים מסוג BLADE או SUBPERIOSTAL הם לא שתלים שאנחנו בד"כ נוהגים להשתמש ואני לא ממליץ עליהם שתלי זיגומה או שתלים שמונחים בעצם ה PTERIGOID הם שתלים לגיטימים אבל מומלץ לבצעם אך ורק אצל כירוג פה ולסת מיומן! לגופו של עינין,קשה לתת חוו"ד מבלי לראות צילום סי טי אבחנתי של הלסת העליונה ועמובן חשובה הבדיקה הקלינית ... אם תשלחי נתונים נוספים אשצח להמשיך לעזור בהצלחה

22/02/2016 | 23:57 | מאת: סיגל

מנהל פורום שיקום הפה