כתר שנשבר

דיון מתוך פורום  שיקום הפה

26/03/2014 | 10:24 | מאת: דנה

לפני 12 שנים עברתי ניתוח השתלה אצל מומחה להשתלות, ורופא שיניים הרגיל שלי עשה מבנה וכתר על השתל. לפני יותר משנה נשבר חלק מהחרסינה של הכתר (בחלק הפנימי של הפה). הרופא שלי טוען שלא ניתן לעשות רק תיקון של החרסינה וצריך לעשות את כל הכתר מחדש (כולל המתכת), ואז מדובר בעניין די יקר. לדבריו זה רק ענין אסתטי ואין כל צורך רפואי או דחיפות בהחלפה. מהי דעתך? ושאלה נוספת: כאשר מפרקים את כל הכתר, האם יש סכנה שהשתל עצמו יפגע?

07/04/2014 | 14:53 | מאת: ד"ר איתן מיזיריצקי

אכן צריך לעשות כתר חדש, אלא אם כן העניין לאפ מפריע לך אסתטית ולרופא לא מפריע רפואית. אם מוציאים נכון את הכתר זה לא מסוכן. בברכה

מנהל פורום שיקום הפה