דלקת לאחר עקירת שן בינה

דיון מתוך פורום  שיקום הפה

25/08/2013 | 17:16 | מאת: מעין

שלום רב, ביום שישי האחרון עברתי עקירה שן בינה עליונה. לפני מס' שנים עקרו לי את שיני הבינה התחתונות וזה עבר בקלות. הפעם הדימום לא עבר ונאלצתי ללכת למוקד חירום בערב שישי, שמו לי באיזור העקירה מעין סיבים שאמורים לעצור את הדימום. יום למחרת דימם פחות אך עדיין היה לי דם ברוק. חזרתי היום למרפאת השיניים ואמרו שיש לי דלקת באיזור, למרות שנטלתי אנטיביוטיקה לפי הוראות הרופא (150 מ"ג, 4 פעמים ביום למשך 5 ימים), וניקו לי את האיזור בהרדמה נוספת. מה עושים במקרה של דלקת באיזור העקירה? מה עושים אם הדימום ממשיך? תודה רבה, מעין

26/08/2013 | 22:26 | מאת: ד"ר איתן מיזיריצקי

שטיפות פה לחיטוי, ללחוץ בעזרת גאזה על אזור הדימום במשך מספר דקות ובעיקר להיות תחת מעקב של רופא שיניים. בברכה

מנהל פורום שיקום הפה