עקירת 4 שיני בינה

דיון מתוך פורום  שיקום הפה

09/07/2013 | 21:57 | מאת: נעמה

בהיריון הקודם התפתחה לי דלקת חניכיים שלטענת הרופא שיניים נבעה משיני הבינה שגורמות ל"כיס" מאחוריהם וזהו מקום מתאים להצטברות חיידקים. הדלקת עברה בסופו של דבר. כעת, שנה וחצי לאחר הלידה, הלכתי לרופא שיניים אחר שטוען שלא חובה להסיר אותן, אך מאחר והן חורכות את הלסת מאחורה, אפשר להוריד אותן אם אני רוצה. הייתי רוצה להסירן לפני שאכנס שוב להיריון. העניין הוא שמדובר בארבעת שיני הבינה, וגם הראה לי בצילום שהשורש של שתיים מהן הוא לא ישר, מה שאומר שזו לא תהיה עקירה פשוטה. הרופא אמר שהם יעשו זאת בהרדמה מלאה. האם זה נפוץ לעבור עקירת שיני בינה בהרדמה מלאה? יש לציין שאני גרה בחו"ל. תודה מראש, נעמה

09/07/2013 | 23:13 | מאת: ד"ר איתן מיזיריצקי

נעמה שלום, זה לא כ"כ נפוץ לבצע עקירות שיני בינה בהרדמה כללית. ניתן בד"כ לבצע זאת בשני שלבים, צד אחד שתיים ואח"כ צד שני.מוזמנת לבדיקה כדי לקבל תשובה ספציפית. בברכה, ד"ר איתן מיזיריצקי

מנהל פורום שיקום הפה