עקירת שן כלואה

דיון מתוך פורום  שיקום הפה

15/04/2013 | 19:22 | מאת: אוהד

עברתי לפני כשמונה ימים עקירת שן בינה כלואה אצל רופא מומחה. בשלושת הימים הראשונים לא חשתי בכאב. מהיום הרביעי ועד היום אני חש כאב חזק(אני לא נוטל משכחי כאבים) אתמול הייתי אצל רופא מומחה לשיקום והוא אמר שלא צריך אנטיביוטיקה והאיזור נראה בסדר. האם ייתכן שהרוא השאיר שורש בתוך החניכיים, במידה וכן כיצד זה אמור להתבטא? מה הכדור המומלץ על ידך לטיפול בכאב עז? תודה וחג שמח אוהד

16/04/2013 | 11:36 | מאת: ד"ר איתן מיזיריצקי

אוהד שלום, סביר מאוד להניח שיש לך תופעה הנקראת "מכתשית יבשה" וזה סוג של הפרעה בתהליך הריפוי לאחר עקירה. ישנו טיפול המקל על הכאבים בעזרת חומרים מסויימים שיש להכניסם לתוך המכתשית, היא אזור העקירה וזה בד"כ מקל מאוד. לא אוכל לייעץ מכאן על שמות של תרופות אבל כל תרופה להקלת כאב שאתה רגיל אליה, במינון הנכון ותחת פיקוח רופא תעזור לך. בברכה

מנהל פורום שיקום הפה