החלמה מעקירת שן בינה כלואה

דיון מתוך פורום  שיקום הפה

23/03/2013 | 17:17 | מאת: אליאן

שלום, אני ביצעתי עקירת שן בינה כלואה במסגרת הצבא בתל השומר. עקירה הייתה מסובכת עד כך שלרופא היה קושי רב בלהוציא את השן. הוא חתך ומשך והיה די אגרסיבי לטעמי - למרות שזאת הייתה עקירה ראשונה. חלפו 17 ימים מאז הניתוח ואני עדיין מתלוננת על כאבים. נבדקתי אצל הרופאת שיניים בבסיס מספר פעמים אבל היא אמרה שהכל תקין.שמתי לב גם שהוא השאיר חלק מהלסת לא תפור - נשאר חור פתוח שלאט לאט מתחיל להיסגר. התפרים הנותרים לא נמסו לי עדיין וגורמים לתחושה לא נעימה. החשש שלי זה שיכול להיות שהזדהם האיזור למרות שסיימתי עם כל האנטיביוטיקה שקיבלתי אחרי הטיפול. מה אני עושה ?!

23/03/2013 | 22:40 | מאת: ד"ר איתן מיזיריצקי

שלום, הלכת להבדק וזה בסדר. צריכה להיות תחת מעקב אצל רופא השיניים כדי לוודא שלא נוצר זיהום. בברכה

05/05/2013 | 20:57 | מאת: מחר עושה עקירה כמו שלך בתל השומר

מנהל פורום שיקום הפה