בניית עצם

דיון מתוך פורום  שיקום הפה

20/01/2013 | 22:55 | מאת: אסתי

יש לי חוות דעת ממומחית לכירורגית פה ולסת לבנית עצם בחלק התחתון מצד ימין ושמאל במקומות מסוימים. לאחר הבניה אזדקק לשתלים. בפוליסה הבריאותית המורחבת והיקרה כתוב שאין כיסוי לניתוחים הקשורים בשינים ובחניכים ,ולכן אינם משתתפים בהוצאות הניתוח. אכן בעתיד המטרה לממן את השתלים מכספי . האם ניתן לקבל חוות דעת שיש צורך בבנית העצם שתימנע את נפילת שרירי הפנים ותעוות את צורתם, ולוא דווקא לצורך בניית שתלים. חברת הביטוח במכוון אינה מוכנה להפרדה בין הבניה להשתלה כמובן משיקולים כלכליים. נא התיחסותך .מוכנה להגיע למרפאה .

22/01/2013 | 16:35 | מאת: ד"ר איתן מיזיריצקי

אסתי שלום, גם אם תיהיה לך חוו"ד כפי שאת מציעה, במידה וחברת הביטוח לא מכסה כיסוי לאסתטיקה של הפנים כמו שקיעת הפנים, זה לא ממש יעזור. בברכה

19/03/2013 | 13:02 | מאת: חנן

תבטלי את הפוליסה הזו ואת הכסף שאת חוסכת תשקיעי בשיניים. הרי ידוע שכל הביטוחים הם קשקוש אחד גדול ולא מכסים את מה שבאמת צריך

מנהל פורום שיקום הפה