עקירת שן בינה

דיון מתוך פורום  שיקום הפה

20/01/2013 | 01:26 | מאת: טליה

שלום ד"ר מיזיריצקי לפני 48 שעות עברתי עקירת שן בינה. הכל היה בסדר והעקירה עברה בלי שום בעיות. מאז המצב שלי רק מחמיר. כאבים,קושי בבליע ונפיחות מתחת ללשון. הכאב מושך עד האוזן. אני לוקחתת משכחי כאבים אבל כמה אני יכולה. קשה לי לאכול ולישתות. לא לוקחת אנטיביוטיקה. במקום שהמצב יהיה יותר טוב הוא מחמיר מרגע לרגע. ממה הנפיחות מתחת ללשון ואיך אפשר לטפל בה? האם כדאי לבקש מהרופא אנטיביוטיקה? אני מיועשת וכואבת. רב תודות, טליה.

22/01/2013 | 16:32 | מאת: ד"ר איתן מיזיריצקי

טליה שלום, אני מקווה שחל שיפור במצבך. במידה ולא עלייך לדבר עם רופא השיניים שלך ולהבדק אצלו בהקדם. בברכה

24/01/2013 | 19:03 | מאת: טליה

תודה לתשובתך,היום זה בדיוק שבועה לעקירה,הייתי אצל רופא השיניים להוצאת התפרים. עדיין כואב אבל קצת פחות.אני לוקחת אנטיביוטיקה. ושוב תודה, טליה.

מנהל פורום שיקום הפה