עקירת שן בינה

דיון מתוך פורום  שיקום הפה

08/11/2012 | 08:47 | מאת: aaa

רציתי לדעת כמה זמן לוקח עקירה רגילה וכמה זמן עקירה כירוגית? והאם בשן בינה שזה נראה כמו 4 שיניים, חלק אחד ממש נשבר והשאר (3פינות האחרות)רואים שאפשר להוציא את השן בינה בלי בעיות. האם עקירה כירוגית צריך במצב כזה או עקירה רגילה?ידוע לי שאין תשובה ברורה לשאלתי, אך מה נראה לך הכיוון? תודה רבה

10/11/2012 | 08:53 | מאת: עקירת שן בינה

אתה צודק שאין תשובה ברורה לשאלתך, במיוחד אם הרופא לא רואה לפחות צילום רנטגן של השן. חייבים לבדוק אותך כדי לענות. בברכה

10/11/2012 | 08:56 | מאת: ד"ר איתן מיזיריצקי

אתה צודק שאין תשובה ברורה לשאלתך במיוחד שלרופא אין צילומי רנטגן. נדרשת בדיקה. בברכה

מנהל פורום שיקום הפה