עקירת שן בינה

דיון מתוך פורום  שיקום הפה

29/08/2012 | 04:11 | מאת: טליה

עברתי עקירת שן בינה רגילה לפני כשבועיים, הבחנתי בריח מוזר, אז הכנסתי את האצבע והעברתי על מקום העקירה וכשהוצאתי היה על האצבע ריח מאוד מוזר חריף ולא נעים. עשיתי את אותו הדבר גם בצד השני (ובצד השני השן בינה עדיין קיימת) שפשפתי את האצבע והוצאתי ולא היה ריח. האם ריח רע זה דבר נורמאלי לאחר עקירת שן בינה? האם ריח רע שנשאר שבועיים או יותר אחרי עקירה זה דבר שגרתי? האם יש דרך לטפל בזה? האם עליי לחשוש מדלקת?

30/08/2012 | 00:31 | מאת: ד"ר איתן מיזיריצקי

טליה שלום, בד"כ סימני הדלקת הם: נפיחות, כאב, אדמומיות. ריח רע יכול להשאר מ"ס ימים לאחר עקירה. בברכה

מנהל פורום שיקום הפה