מכתשית יבשה?

דיון מתוך פורום  שיקום הפה

15/08/2012 | 14:42 | מאת: טלי

שלום, עברתי ביום ראשון עקירה של שן בינה. היום שמתי לב שאתר העקירה בחלקו לבן, אבל אין לי מושג מה זה. נראה שקריש הדם כן נמצא שם אולם חלק מהמקום לבן (נראה כמו מרקם של עצם). קראתי על התופעה של מכתשית יבשה, אולם ייתכן שהיא תתרחש ללא כאבים? (אני חשה מעט חוסר נוחות ולחץ, מן כאב עמום אבל ממש לא רציני). יש לציין כי אני לוקחת אנטיביוטיקה בהוראת הרופא. תודה רבה

24/08/2012 | 17:57 | מאת: ד"ר איתן מיזיריצקי

טלי שלום, מכתשית יבשה מלווה בכאבים חזקים. האזור הלבן בד"כ שייך לריפוי הרקמה הרכה. בברכה

מנהל פורום שיקום הפה