עקירת שיני בינה

דיון מתוך פורום  שיקום הפה

29/07/2012 | 20:45 | מאת: אור

עקב נסיגת חניכיים בחלק בתחתון של הלסת, הומלץ לי ע"י רופא השיניים לעקור 2 שיני בינה כי הרופא טען שהן לוחצות על החניכיים. עקרתי שם אחת לפני שבוע ומאז אני סובלת כאבים חזקים מאוד באוזן ובגרון . מקום העקירה מתרפא יפה ואין בו כאבים. ניגשתי לרופא שיניים שהמליץ לי להשתשמ בשטיפה אנטיבקטריאלית אך הכאבים בצד העקירה נמשכיםואפילו יש כאבים בשיניים בריאות (מה שמוזר לי...) האם נכונה היתה המלצת הרופא לעקור שיניים והאם הגיוני שהכאבים נמשכים שבוע ויותר..?

30/07/2012 | 09:55 | מאת: ד"ר איתן מיזיריצקי

אור שלום, יתכן ויש לך תופעה הנקראת מכתשית יבשה שזו הפרעה בריפוי לאחר עקירה. יש דרכים להקל על הכאבים וממליץ לך לפנות לרופא. בברכה

מנהל פורום שיקום הפה