כאבים נוראים לאחר עקירת שן בינה

דיון מתוך פורום  שיקום הפה

14/06/2012 | 13:28 | מאת: טל

שלום .עקרו לי שן בינה ביום ראשון .העקירה היתה רגילה ללא קשיים וללא תפרים,אך עדיין יש כאבים מאד מאד חזקים ועברו כבר ארבעה ימים ולמרות שאני לוקחת משכחי כאבים הם לא מרפים.מתי הכאבים יירגעו ומה מומלץ לקחת???????. תודה

14/06/2012 | 22:13 | מאת: אייל

מניסיוני האישי: רוב הסיכויים, הם, שמדובר בתופעה שנקראית "מכתשית יבשה", שגורמת לכאב שכזה, לאחר יותר מיומיים שלוה מן העקירה. אז גש לרופא שלך, או לעזרה ראשונה, והרופא ישים במקום חומר שנקרא " אלוו-ג'ל", שמרגיע את הכאב במיידית, ושיהיה צורך לחזור על הפעולה בכל יומיים שלושה, אז שהעניין יסתדר מעצמו. נ.ב.: הרופא, כאמור, יבדוק אם זו הסיבה, ושלא מדובר בבעיה אחרת.

15/06/2012 | 15:33 | מאת: ד"ר איתן מיזיריצקי

טל שלום, אכן סיכוי רב שמדובר בתופעה של ריפוי לקוי אחרי עקירה שנקראת "מכתשית יבשה". יש להבדק ע"י רופא השיניים שיכול לטפל עם חומרים מיוחדים להקלה על הכאב. בברכה

מנהל פורום שיקום הפה