הרמת סינוס זעיר פולשנית

דיון מתוך פורום  שיקום הפה

04/03/2017 | 23:15 | מאת: רננה

האם תוכלו בבקשה להסביר לי מהי השיטה הזו, למי מתאימה והיכן ניתן לבצע אותה ?

רננה שלום המונח "הרמת סינוס" מתיחחס לבניית עצם באזור הלסת העליונה ,בעיקר ליד שינים הטוחנות. כשיש חוסר עצם לצורך עיגון שתלים יש צורך בהליך מקדים של בניית עצם. ישנם שני סוגי טיפול: הרמת סינוס פתוחה והרמת סינוס סגורה. ישנם היום שתלים מיוחדים המאפשרים הרמת סינוס א-טראומטית בשיטה זעיר-פולשנית דרך השתל עצמו או באמצעות בלון. כדי לקבל מושג רחב יותר על השיטה חפשי בגוגל את המונח שציינת ,תוכלי לצפות גם בסרטים ביו טיוב לדוגמה :שתלי IRAISE -הם שתלים יעודים להרמת סינוס זעיר פולשנית זהו שתל שפותח בארץ למטרה הזאת השיטה מוגבלת ואינה מתאימה לכל מקרה אבל היא שיטה בטוחה וא-טראומטית בהצלחה ד"ר הכט גדעון נייד 0545777394

מנהל פורום שיקום הפה