כאב לאחר טיפול שורש

דיון מתוך פורום  שיקום הפה

19/05/2012 | 16:23 | מאת: יעל

שן 43 עברה טיפול שורש של תעלה אחת. כעבור 4 ימים חזרה השן לכאוב כמו לפני הטיפול (בזמן נקישות על השן), ועכשיו גם על שטח/לאורך השן. מהן הסיבות לכך, האם יכול להיות שמדובר בכלל בסדק בשן ולא הייתי צריכה לעבור טיפול שורש? ואם מדובר בסדק שלא נראה בצילום או בזמן טיפול שורש יש סיכוי להציל את השן. האם יכולות להיות סיבות נוספות להמשך הכאב בתודה מראש

23/05/2012 | 20:40 | מאת: ד"ר איתן מיזיריצקי

יעל שלום, יתכן וקיימת תעלת עצב נוספת בשן שלא אובחנה או סדק. ממליץ על חוו"ד של מומחה/ית לטיפולי שורש. בברכה

25/05/2012 | 06:34 | מאת: נטליה

זה לפי ניסיון שלי בטיפולי שורש ( היו לי כמה).

מנהל פורום שיקום הפה