עקירת שן בינה כלואה

דיון מתוך פורום  שיקום הפה

05/01/2012 | 19:41 | מאת: יוס

שלום רב, עברתי אתמול עקירת שן בינה כלוא. היו הרבה דימומים לאחר שפסקו כעת מהיום בבוקר הלחי בצד העקירה נפוח מאוד וכאבים מקומפרסים הקרים כבר מגרד לי הגרון. מפחדת לקרר יותר מידיי בנוסף לתזונה קרה שאני אוכלת מאז העקירה. מה אפשרי לעשות?לא קיבלתי אניביוטיקה ולא משככים לוקחת על דעתי דקסמול. מה יוריד נפיחות מרפאה שלי סגורה עד יום ראשון האם לפנות לרופא אחר לאנטיביוטיקה?

06/01/2012 | 13:02 | מאת: ד"ר איתן מיזיריצקי

שלום, נפיחות וגם כאב זה דבר מקובל לאחר עקירת שן בינה כלואה. עלייך לקחת תרופות יותר חזקות מפרצטמול נגד כאבים. בהמשך להיות בקשר עם רופא השיניים. בברכה

06/01/2012 | 13:28 | מאת: יוסטי

תודה רבה על התשובה, איזה תרופות כדאי לקחת? האם אדקס זה בסדר? (יש לי בעיה עם בליעת כדורים גדולים אז אני לוקחת מה שאפשר לחצות) תודה רבה סוף שבוע טוב.

מנהל פורום שיקום הפה