תופעות לוואי לאחר עקירת שן בינה.

דיון מתוך פורום  שיקום הפה

20/12/2011 | 10:52 | מאת: מור

שלום לפני יומיים עקרתי שן בינה. במהלך העקירה התגלתה אינפקציה תחת השן, כך שרופאת השיניים הוציאה לי גם את שכבת בשר המודלקת. כעת החניכיים התנפחו מאוד (הרבה יותר מאשר בעקירה הקודמת שעברתי לפני שבוע), הכאב עבר גם לאוזן ולגרון ואני חוששת שמה המקום מודלק וצריך טיפול מיוחד או ביקורת כלשהיא. אשמח לתשובתכם.

20/12/2011 | 23:02 | מאת: ד"ר איתן מיזיריצקי

מור שלום, ראשית עלייך לעדכן את רופאת השיניים שעקרה לך. יתכן ואת צריכה אנתיביוטיקה, תתיעצי איתה. בהצלחה

מנהל פורום שיקום הפה