עקירת שן בינה

דיון מתוך פורום  שיקום הפה

07/12/2011 | 18:52 | מאת: אבי

ערב טוב, בשבוע האחרון נודע לי שעליי לבצע עקירה של שן בינה שמאלית עליונה. בימים הקרובים אני טס לטיול ארוך בחו"ל ורופא השיניים אמר שהמצב הוא לא היסטרי (אני לא מרגיש שום כאבים או אי נעימות באזור) וזו החלטה שלי אם לבצע את העקירה עכשיו או לא. רציתי לשמוע דעה נוספת, האם כדאי ימים ספורים לפני הטיסה לבצע עקירה כזאת או לקחת את הסיכון, שכרגע מסתמן לי כלא גבוה, שאולי יכאב לי במהלך הטיול ואיאלץ לעשות את העקירה בחו"ל באמצעות הביטוח?

07/12/2011 | 20:24 | מאת: ד"ר איתן מיזיריצקי

אבי שלום, לא הייתי עוקר שן בינה ימים ספורים לפנינסיעה לחו"ל, וביחוד לאחר שרופא שיניים ראה ואמר שאין דחיפות. נסיעה טובה!

מנהל פורום שיקום הפה