הורדת שיער

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיית ילדים

26/06/2008 | 14:26 | מאת: חנה ב.

שלום רב, יש לי ילדה בת - כמעט 11 בשנה האחרונה צמחו לה שיעורות בבית השחי. בזמן האחרון היא תמיד מבקשת להוריד את השיער מפני שהיא לא יכולה לשים גופיות ומתבישת. האם אני צריכה לבוא לקראת ולהוריד לה שיער כבר בגיל כזה. תודה רבה, חני

26/06/2008 | 19:36 | מאת: חלי ברק-שטיין

חנה, למה לא? היום מקובל לחשוב שסימני גיל ההתבגרות מקדימים וקורים בגיל צעיר. אם אכן היא שעירה מתחת לבית השחי וזה מפריע לה, אין שום סיבה לא להקל עליה. דימוי הגוף בגיל הזה ממילא פגיע, אז כל מה שיכול לעזור והוא סביר- כדאי לעשות בהצלחה חלי

מנהל פורום פסיכולוגיית ילדים