שאלה

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיית ילדים

26/05/2008 | 11:31 | מאת: ליה

שלום, האם ניתן לתת לילד בן שנה חתיכת לחם, ופל, עוגיה, בננה וכו' להחזיק ולאכול לבד? יש לו 4 שיניים למעלה ו-4 למטה. (הוא מוציא כעת את הטוחנות) העניין הוא שאני חוששת שמא ייחנק חלילה. בעבר ניסיתי לתת לו במבה והוא כמעט נחנק מזה. הוא נוגס חתיכות גדולות ולא מוצץ את זה ע"מ שיימס. יש לציין שאני עדיין מאכילה אותו באוכל טחון/מעוך רק מפני הסיבה הזו כיצד עליי לנהוג? תודה מראש

26/05/2008 | 17:40 | מאת: חלי ברק-שטיין

ליה, היייתי רוצה לעזור, אבל זו שאלה לרופא ילדים, אני לא מתמצאית בתחום. נסי לפנות לפורום מתאים יותר בהצלחה חלי

מנהל פורום פסיכולוגיית ילדים