פרידה מתינוקת בת 9 חודשים למשך שבוע

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיית ילדים

09/04/2008 | 21:06 | מאת: שירה

רציתי לדעת אם פרידה מתינוקת בת 9 חודשים, במשך שבוע ימים מהוריו עלולה לעשות נזק נפשי או אחר כלשהו. אני אם לשתי בנות בנות 3 ו-9 חודשים יש לנו אירוע משפחתי בחול ואנו שוקלים לנסוע ללא הילדים ולהשאיר אותם אצל סבתא. כיום אני נמצאת חצי יום מחוץ לבית והתינוקת נמצאת עם מטפלת, בנוסף אני מניקה אותה בעיקר בשעות הערב והלילה וברור לי שלפני הנסיעה עלי לגמול אותה לחלוטין. מה דעתכם?

09/04/2008 | 23:48 | מאת: חלי ברק-שטיין

שירה, אם התינוקת תיגמל ללא קשיים ואם היא מכירה ונוח לה עם הסבתא, וגם אחותה בסביבה- לא אמור להתפתח נזק בלתי הפיך. אבל את יודעת שבדברים האלו אין תעודת ביטוח והרבה תלוי בהרגשה ובנחישות שלך. בהצלחה עם מה שתחליטי חלי

מנהל פורום פסיכולוגיית ילדים