חיסונים וסיכונים

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיית ילדים

08/04/2008 | 08:16 | מאת: clue

) ילדתנו היום בת 4, הגיבה בגיל שבעה חודשים למנה שלישית של חיסון שעלת בארוע אפילפטי,פרכוס עיניים, אובדן הכרה לדקות ונתק גמור מהסביבה לעוד כמה דקות לאחר ששבה להכרה.(לא חוסנה עד היום ב-MMR). האם יש חשש במקרה זה לתגובה נוירולוגית לחיסון MMR ? 2) כיום יש מידע מטריד על כך שנגיף החצבת זה שמוחדר לגוף בחיסון,לא נעלם מהגוף.במקביל נגיף החצבת חשוד כתורם להתפתחות סוגים שונים של סרטן. האם יש מידע התומך בכך שנגיף המוחדר לגוף בחיסון לא עלול לחולל סרטן לעומת הנגיף שנותר באדם שחלה במחלה. 3) אם ילד מקבל חיסון כאשר המחלה כבר מקננת בתוכו, האם מהלך המחלה יוחרף בשל כך, והסכון לסבוכים גדל. 4) האם ילד מנוזל ומשתעל ללא חם כשיר לקבל החיסון. כמה זמן ילד צריך להיות בריא לפני קבלת החיסון.

09/04/2008 | 23:30 | מאת: חלי ברק-שטיין

לצערי איני יכולה לענות, אלו שאלות רפואיות . פני לפורום שיש בו רופא ילדים חלי

מנהל פורום פסיכולוגיית ילדים