משפחתון

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיית ילדים

01/04/2008 | 14:48 | מאת: KROBIN

שלום, אני אם לילד ראשון בן 3.5 חודשים. בעוד כחודשיים אני אמורה לחזור לעבוד , אני אמורה להכניס את בני למשפחתון. כמו כן בספטמבר אנחנו עובירם דירה למקום מרוחק יותר ואז יהיה לו משפחתון אחר. האם זה לא ישפיע עליו להיות במסגרת אחת כחודשיים ואז לעבור למסגרת אחרת? תודה על תשובתך.

04/04/2008 | 05:58 | מאת: חלי ברק-שטיין

אמא יקרה, זה בטוח ישפיע עליו, ועדיף שלא היה מעבר. אבל מכיון שזו המציאות זה לא בהכרח חייב להיות הרסני. רוב הסיכויים שאחרי תקופת הסתגלות דברים ייכנסו לשגרה במקום החדש. חשוב שתהיו סבלניים ולא תשדרו לו לחץ, שרק עלול ליצור את הבעיה שאתם חוששים ממנה. תנו לו אהבה, הכניסו אותו למשפחתון טוב, וזה יסתדר חלי

מנהל פורום פסיכולוגיית ילדים