הודעת פתיחה

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיית ילדים

17/09/2007 | 12:51 | מאת: צוות האתר
גולשים יקרים, צוות אתר דוקטורס שמח לבשר על פתיחתו של פורום חדש - פסיכולוגית ילדים - בניהולה של חלי ברק-שטיין. גלישה פורייה, צוות האתר
19/09/2007 | 15:00 | מאת: חלי ברק-שטיין

שלום, עם פתיחתו של הפורום החדש של פסיכולוגית ילדים, אני מזמינה הורים ואנשי חינוך להתלבט לגבי שאלות המעסיקות אותם בקשר עם ילדים. בעיות לימודיות, רגשיות, חברתיות או כל בעיה המטרידה אתכם, והייתם רוצים להבין אותה יותר, ולמצא לה פתרון. כפסיכולוגית חינוכית מומחית, ומחברת שלושה ספרי הדרכת הורים ואנשי חינוך, אשמח לסייע. מחכה לפניותיכם. חתימה טובה, חלי

מנהל פורום פסיכולוגיית ילדים