זהות מינית

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיית ילדים

23/01/2008 | 11:11 | מאת: אמא מודאגת

גיליתי שבני בן ה- 7 צופה ומחפש אתרים הקשורים ביחסים הומיים מה אני אמורה לחשוב בנושא ואיך להגיב אני ממש מודאגת. דרך אגב הוא מכחיש בתוקף ובכה מאוד כששאלתי אותו לפשר העיניין.

25/01/2008 | 20:45 | מאת: חלי ברק-שטיין

אמא, אני מבינה את הדאגה ראשית, חיסמי מיידית את אתרי האינטרנט הללו. בכלל , ילד בן שבע לא אמור לשוטט חופשי באינטרנט, אפשר לחסום אותו בגילו, שישתמש במחשב למשחקים בלבד. אני משערת שבגילו מדובר בסקרנות בלבד, זה טבעי ולא אמור להדאיג, אלא אם יש לך סימנים נוספים לדאגה. אל תלחיצי אותו, אל תשתלי בו רגשות אשם, זה מיותר. פשוט דאגו שלא יעשה זאת שוב, ובהמשך תוכלו לדבר איתו על הסקרנות המינית הטבעית שלו. שזה לא יהיה טאבו. את יכולה לקרא על התפתחות מינית של ילדים בפרק בספרי 'תקשיבו לי רגע' חלי

29/01/2008 | 09:24 | מאת: אמא מודאגת

הוא טועןכי יש לו בלב ילדים קטנים ששולטים עליו ומכריחים אותו לראות את אותם דברים ושהם גם אחראים על סיוטים שיש לו באמצע הלילה. מבחינה חברתית הוא מקובל מאוד ע"י הבנות בכיתה ורק איתן הוא משחק ומרגיש בטוח ויש לו מעט מאוד חברים בנים אם בכלל. יש לציין כי במשפחה הוא בין יחיחד בין 3 בנות ומאז ומתמיד הוא נמשך יותר ל"משחקי בנות מאשר בנים". מעבר לזה אנו חיים במשפחה חמה ואוהבת אך כרגע מאוד לחוצה ומודאגת.

מנהל פורום פסיכולוגיית ילדים