פחד בלתי מוסבר

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיית ילדים

02/09/2016 | 09:16 | מאת: אבנר

שלום רב ביתי בת 3.5 החלה לפני שבוע לערך לפחד מרעש של אופנועים. הכל החל שהיינו ביער בטיול משפחתי ועברו שם להקה של אופנוענים מרעישים במיוחד. מאז , בכל פעם שיוצאים מהבית והילדה רואה אופנוע , היא ישר שמה את ידיה על האוזניים ( גם אם האפנוע חונה ) בנוסף , היא לא מוכנה לצאת מהבית אם לא מרימים אותה על הידיים וגם זה מלווה בבכי. אני רואה שמדובר ממש בבעתה. איך מתמודדים עם תופעה כזו??? תודה מראש

שלום אבנר זו תופעה ידועה של פחד מרעשים. זה יעבור מעצמו. רק דיבורים מרגיעים . ותרים אותה על הידים אם אתה מסוגל ,זה ירגיע אותה. בהצלחה

מנהל פורום פסיכולוגיית ילדים