פחד מרעשים

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיית ילדים

25/05/2016 | 09:25 | מאת: Karina Golin

שלום. ילדה שלי כמעט בת 3 מפחדת מרעשים, במיוחד רעש של שיפוץ שאנחנו בקושי שמים עליו לב. הדבר מונע ממנה לתפקד בבית וגם בגן היא מסרבת לעבור לקבוצה של גדולים כי בחדר של הגדולים שמעה את הרעש. בנוסף לכך נולד לה אח לפני 3 חודשים והיא עוברת רגרסיה מסוימת. מסרבת להיגמל מטיטולים וממוצץ... איך עלינו לנהוג? האם כדאי לפנות לפסיכולוג?

שלום קרינה זו תופעה די ידועה של פחדים מרעשים ובדרך כלל זה אומר שי איזה נטייה לחרדה . זה עובר עם הזמן ,לא צריך ללחוץ אבל אפשר גם היעזר הפגישה עם איש מקצוע בעיקר להדרכת הורים

מנהל פורום פסיכולוגיית ילדים