סיפורים דימיוניים -ילדה בת 7

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיית ילדים

04/07/2015 | 21:38 | מאת: ay

שלום, בתי בת 7 ילדה נבונה. לאחרונה היא מספרת סיפורים לא הגיוניים כגון: שילדה מכיתתה עצרה את הזמן בעזרת מיצמוץ. ילדה נוספת מבית הספר היא מפחדת ממנה בגלל שיש לה צמה וסיכות שניראות דוקרניות ודומות לדם ודרקון מקדימה. כמו כן יש לה דפיקות לב מועצות . אשמח לחוות דעת בנושא

שלום רב הילדה שלכם חרדה ולכן רואה דברים מוזרים. יש צורך בבדיקה יותר מעמיקה במדה וזה לא עובר. החרדה נובעת גם מעצמה והמבנה שלה וגם אולי מספר או סרט או סיפור.

מנהל פורום פסיכולוגיית ילדים