תופעות מוזרות לילד בן 6

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיית ילדים

01/07/2015 | 20:29 | מאת: דואגת

בני בן 6 מתנהג נורא מוזר לפעמים.הוא קם בלילה ומתפשט בלי שום סיבה הגיונית, יש לו התקפי זעם לפעמים בלי שום שליטה על עצמו, פעם הוא קם בלילה ועשה קקי על הרצפה בשרותים. התופעות האלה קורות כשעה לאחר שהוא נרד. לא נראה לי שהוא מודע למה שהוא עושה.מעבר לכך מדובר בילד חכם בסך הכל, מבין את החומר הלימודי והגננות מאוד מרוצות ממנו.אנחנו לא יודעים איך להתמודד אותו. מה לעשות?

שלום רב העובדה שזה קורה בזמן השינה אומרת שהוא לא מודע ולא שולט . כנראה זו בעיית שינה בעיקר . אם אתם לידו בזמן שזה קורה כדאי להעיר אותו מיד. כדאי גם להתייעץ עם רופא ילדים.

מנהל פורום פסיכולוגיית ילדים