בעיות התנהגות

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיית ילדים

23/03/2015 | 13:47 | מאת: לוי מיה

שלום רב בני בן ה 10 סובל מבעיות התנהגותיות חמורות הוא היה אצל פסוכולוגים אפילו אצל פסיכיאטר אך לא ניראה לי כי זה פתר את הבעיה הוא ילד ללא גבולות שעבר המון בחיים (8 ניתוחי אוזניים והמון אישפוזים) הוא לומד בחינוך מיוחד ומקבל טרפיות ולכולם יש את אותו תשובה שהילד סובל מבעיות רגשיות חמורות. הייתי רוצה לדעת איך מטפלים בילד כזה הוא כל הזמן משקר ואלים כלפי ילדי הכיתה וגם כלפי אחותו הקטנה אנו פוחדים שיקרה יום אחד אסון ולא נבין מאיפה זה בא לנו ניסינו את הטיפול בסוסים אך זה עזר לאותו רגע וזהו. אציין כי הוא עבר איבחון פסוכודידיקטי ואמרו גם כי הכל נובע מבעיות רגשיות הילד בכיתה 9 ולא יודע לכתוב בקושי קורא ושלא נדבר על התיפקוד שלו בכיתה בבקשה תייעצו לי מה לעשות תודה רבה מיה

שלום מיה אכן בעיה מסובכת שטיפול פסיכולוגי רגיל לא יעזור .אני מעריך שמסגרת טיפולית בבית ומחוץ לבית יכלו לעזור . הילד לא מסוגל לשלוט בדחפיו.זו לא בעיה רגשית.ההורים צריכים הדרכה והמסגרת החינוכית צריכה הדרכה. יש מקומות מיוחדים לילדים עם בעיות כאלה. צריך משהו לא קונבנציונלי.אתם יכולים לפנות אלי ואנסה לעזור לכם.

24/03/2015 | 06:21 | מאת: מיה לוי

בוקר טוב שמחתי לקבל את תגובתך בנושא אשמח אם תעדכן אותי לגבי מקומות מיוחדים שיש לילדים עם בעיות כמו של בני ואשמח לקבל את הטלפון שלך כדי לקבוע איתך פגישה לטיפול בילד תודה רבה

שלום רב למי שמעוניין הטלפון שלי הוא 0505406680

מנהל פורום פסיכולוגיית ילדים